Sperziebonen met een korstje

4 personen
bereiden

waardering 7,5obv 11 waarderingen

Bevat per portie

89 kcal
2 g eiwit
6 g vet
6 g koolhydraten

Ingrediënten

  • 500 g (diepvries) sperziebonen
  • 3 tomaten, in stukjes
  • 2-3 eetlepels olie
  • 50 g paneermeel
  • 1 eetlepel verse tijm, fijngehakt

Bereiden

Kook de sperziebonen in water met zout niet te gaar, giet ze af en verdeel ze over een platte ovenschaal.

Meng de stukjes tomaat met de olie, paneermeel, zout, zwarte peper en tijm.

Verdeel over de bonen en gratineer in 10-15 minuten goudbruin onder de op 275 °C voorverwarmde grill.

Het recept 'Sperziebonen met een korstje' wordt je aangeboden door

Reacties op dit recept

  • sabina Beetje vreemde vraag misschien maar kan ik ook ipv de boontjes doperwten gebruiken en wortels? alvast bedankt