Oriëntaalse wrap met tandoori kip

4 personen
bereiden

waardering 7,6obv 10 waarderingen

Ingrediënten

  • 1 eetlepel Silvo Kruidenmix Kip Tandoori
  • 250 g kipfilet, in reepjes
  • 1 eetlepel boter
  • 4 bloemtortilla's
  • 4 eetlepels kerriesaus (potje)
  • ¼ krop ijsbergsla, in dunne reepjes
  • 2 bosuitjes, in de lengte in dunne reepjes
  • Silvo 4-Seizoenen peper

Bereiden

Meng de Tandoori kruidenmix met 2 vorken door de kipfiletreepjes.

Verwarm de boter en bak op matig vuur de kipfiletreepjes in ca. 6 minuten gaar. Schep af en toe om.

Verwarm de tortilla's volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Smeer op elke wrap 1 eetlepel kerriesaus, leg er sla, bosui en kip op, maal er peper over en rol de tortilla op.

Het recept 'Oriëntaalse wrap met tandoori kip' wordt je aangeboden door

Reacties op dit recept

  • Agnes Binnen no time klaar en zooo heerlijk !!