Spaghetti met spinazie en champignons

2 personen
bereiden

waardering 7,8obv 18 waarderingen

Ingrediënten

  • 200 g spaghetti
  • ½ pak spinazie à la crème (diepvries)
  • 250 g champignons, in stukjes
  • 1 ui, gesnipperd
  • 150 g geraspte kaas
  • 1 bakje crème fraîche (desgewenst)

Bereiden

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Warm de spinazie op in een diepe pan.

Bak intussen de champignons en de ui. Voeg toe aan de spinazie als deze goed doorgewarmd is. Laat het mengsel sudderen (niet laten koken).

Voeg de kaas toe. Om het geheel romiger te maken voeg je eventueel de crème fraîche toe. Breng op smaak met zout en peper. Laat alles goed doorwarmen.

Giet de spaghetti af en verdeel over de borden. Schep er een flinke schep van het spinaziemengsel overheen.

Het recept 'Spaghetti met spinazie en champignons' is afkomstig uit het kookboek Pasta (fun food serie) van .

© Caplan Books.

Spaghetti tips

Reacties op dit recept

  • Mixie Een heerlijk en makkelijk recept, wil je het niet helemaal vegetarisch, doe dan in de spinaziesaus de laatste 5 minuten rauwe pangafilet in stukjes erbij, even doorkoken en klaar. Ook heel erg lekker. Eet smakelijk. Maria
  • Eveline Wat chorizo is ook erg lekker dat maakt het wat pittiger, ook voeg ik wel eens ook nog nog wat tomatensaus toe.
  • Rob Vis en spinazie is niet een goede combinatie. Alleen zalm en makreel kan.
  • Hendrik Gisteren gemaakt voor één persoon. Het was makkelijk en echt superlekker. Ik heb persoonlijk met de champignons en ui ook een kleine hoeveelheid spekreepjes er aan toegevoegd.