Fruitsalade met kokosmelk, zaden en een sausje van bessen

2 personen
bereiden

waardering 7,5obv 2 waarderingen

Ingrediënten

  • gemengd seizoensfruit: perziken, kiwi’s, aardbeien, meloen etc
  • gemengd klein fruit: braambessen, frambozen, rode besjes etc
  • gemengde zaden
  • kokosmelk

Bereiden

Snijd het seizoensfruit in grote stukken en verdeel het over de borden. Mix het klein fruit heel kort zodat je een dikke coulis krijgt. Giet hiervan twee lepels over de fruitsalade. Werk af met twee lepels kokosmelk en twee eetlepels gemengde zaden.

Tip

Ga naar de biowinkel en koop daar alle zaden die je kunt vinden, stop ze samen in een pot en schud goed.

Kookboek

Het recept 'Fruitsalade met kokosmelk, zaden en een sausje van bessen' is afkomstig uit het kookboek...

Puur genieten

Na het succes van de boeken 'Mijn pure keuken 1' en 'Mijn pure keuken 2' grijpt Pascale Naessens terug naar eenvoudige, snelle, maar vooral ook

... lees verder

© Uitgeverij Lannoo

Fruitsalade tips