Rijstsalade met peer en pecannoten

4 personen
bereiden

waardering 7,3obv 7 waarderingen

Ingrediënten

  • 300 g gemengde witte en wilde rijst
  • 1 groene paprika, in blokjes
  • 2 trostomaten, ontpit en in blokjes
  • 2 halve peren (blik op siroop), uitgelekt en in blokjes
  • 2 eetlepels mayonaise
  • 2 eetlepels Boursin Cuisine Knoflook & Fijne kruiden Light
  • 4 eetlepels pecannoten
  • 12 blaadjes witlof

Bereiden

Kook de rijst 12 minuten, giet af en laat afkoelen.

Doe de rijst met de paprika-, tomaten- en peerblokjes in een kom. Maak aan met de mayonaise, Boursin en peper en zout.

Verdeel de salade over vier borden, garneer met de pecannoten en steek 3 blaadjes witlof in iedere salade.

Het recept 'Rijstsalade met peer en pecannoten' wordt je aangeboden door

Rijstsalade tips