Klassieke ijslolly's

6 stuks
bereiden

waardering 7,8obv 5 waarderingen

Ingrediënten

  • 600 ml vers geperst sinaasappelsap

Bereiden

Schenk het sinaasappelsap in de vormpjes. Steek het stokje in het midden van elke ijslolly en laat in 4 tot 6 uur bevriezen tot de ijsjes helemaal hard zijn.

Dip de vormpjes vlak voor het serveren een paar seconden in heet water en het ijsje komt makkelijk uit de vorm. Direct uitdelen.

Extra benodigd

6 ijslollyvormpjes met stokje

Kookboek

Het recept 'Klassieke ijslolly's' is afkomstig uit het kookboek...

IJs

IJs in alle soorten en smaken! Van hoorntjes met zomervruchten tot klassieke ijslolly's, van frambozenijsjes tot gele grapefruitlolly's of bevroren aardbeienhartjes... lees verder

© Uitgeverij Becht

IJslolly's tips

Reacties op dit recept

  • g ook lekker en gezond,met echte sinaasappels.