T-bone steak

4 personen
voorbereiden
bereiden
wachten

waardering 8obv 14 waarderingen

Ingrediënten

  • 3 teentjes knoflook, geperst
  • 2 eetlepels barbecuesaus
  • 3 eetlepels olie
  • 4 T-bone steaks of ribeyes van ca. 4 cm dik

Voorbereiden

Roer de knoflook, barbecuesaus, olie en veel peper door elkaar. Snijd de vetrand van de steaks hier en daar in en bestrijk ze met de knoflookolie. Laat ze 60 minuten staan.

Bereiden

Rooster de steaks op de barbecue of onder een voorverwarmde grill in ca. 20 minuten bruin en van binnen rosé. Keer ze regelmatig. Bestrooi de steaks met zout en peper. Lekker met barbecuesaus.

Het recept 'T-bone steak' wordt je aangeboden door . Beeld: Lisovskaya Natalia | Shutterstock.com

Steak tips

Reacties op dit recept

  • Sylvia Ik vind het jammer dat er kant en klare barbequesaus overheen gaat. Verder is ie heel simpel en makkelijk.
  • Marie-Chantal Typisch Amerikaans !!! Hier kopen ze saus uit een potje. Wij maken onze sauzen liever zelf. Waarom geef jij ons geen recept van een lekkere BBQ-saus.