Granen, peulvruchten & zaden

Koken met granen, peulvruchten & zaden is hip, hot & happening. Niet alleen zijn deze ingrediënten erg gezond, je kunt er ook veelzijdige en bijzonder smaakvolle gerechten mee bereiden. Heerlijke rode linzen soep, een moderne salade met boekweit en zalm of met eend en wilde rijst, een verslavende cake van dadels, sinaasappel en chiazaden, een gezonde home made granola of een Indiase stoofpot met pompoen en kikkererwten. In dit kookboek vind je wereldse recepten voor ontbijt, soepen, salades, diners en zoete gerechten. Bereid met quinoa, spelt, linzen, boekweit, rijst, couscous, bulgur, sojabonen, sesamzaad, pompoenpitten en nog veel meer. Leer alles over hoe je granen, peulvruchten en zaden kunt gebruiken, moet koken en het beste kunt bewaren. En ontdek de vele mogelijkheden met deze ingrediënten!

AuteurMolly Brown

UitgeverijGood Cook

  • Hardcover
  • 304 pagina's
  • ISBN 9789461430892

Voorproefjes uit dit kookboek

Alle Kookboeken van Good Cook