Allergievriendelijk koken

Wie allergisch of intolerant is voor bepaalde voedingsmiddelen weet dat eten soms gepaard gaat met angst, angst om ziek te worden. Allergeenvrij koken vraagt een nieuwe kijk op voeding, maar ook genieten hoort er zeker bij. Dat bewijst 'Allergievriendelijk koken'. Dit kookboek bevat talloze recepten zonder gluten, lactose, soja, noten en andere allergenen. Speciale aandacht gaat naar de voedingswaarde van de vervangproducten, want eenzijdig eten kan leiden tot tekorten. De smaak blijft steeds wel voorop staan. Je vindt verrassende recepten als mediterrane aardappelcrackers, pittige kippennuggets, gevulde koolrabi met quinoa, veenbessenscones, maar ook klassiekers al gegratineerd witloof, pizza, quiche, chocomousse, cake etc.

AuteurWendy Rose Scheers

UitgeverijWPG / Manteau

  • Paperback
  • 208 pagina's
  • ISBN 9789002252761

Voorproefjes uit dit kookboek

Alle Kookboeken van WPG