Stamppot met kruidenkaas en zongedroogde tomaat

  • 2 personen
  • 30 min
  • waardering 7,7
  • Bijgerecht
  • Hollands
  • Vegetarisch

Ingrediënten

  • 300 g aardappelen
  • 2 eetlepels kruidenkaas (type Boursin of Philadephia), light
  • 6 zongedroogde tomaatjes in olie, in stukjes

Bereiden

5chil de aardappelen en kook ze gaar in gezouten water. Plet ze grof met een pureestamper.

Roer er de kruidenkaas en zongedroogde tomaatjes door. Voeg er eventueel een eetlepel olijfolie van de tomaten aan toe.

Kookboek

Het recept 'Stamppot met kruidenkaas en zongedroogde tomaat' is afkomstig uit het kookboek...

Weight Watchers

diverse auteurs

'Weight Watchers' bevat maar liefst 300 lekkere, lichte en uitgebalanceerde recepten, van hapjes tot desserts. Van rode-uiensoep met geitenkaas en gevulde... lees verder

© Uitgeverij Lannoo

Waardeer dit recept (7 stemmen)

Meer aardappelen recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!