Perendessert met gember, Grand Marnier en geraspte chocolade

  • 4 personen
  • 10 min
  • waardering 8,1
  • Nagerecht
  • Frans
  • Vegetarisch

Ingrediënten

  • 2 grote peren, in stukjes
  • 4 eetlepels gemberstukjes en gembernat (pot)
  • 4 likeur glaasjes Grand Marnier
  • 2 repen bittere notenchocolade

Bereiden

Meng de stukjes peer, de gemberstukjes, het gembernat en de Grand Marnier zachtjes door elkaar. Schep het perenmengsel in vier ijscoupes en rasp de chocolade er over.

Extra benodigd

Rasp

Bron

Het recept 'Perendessert met gember, Grand Marnier en geraspte chocolade' wordt je aangeboden door okokorecepten lid Marianne. Beeld: Lisovskaya Natalia | Shutterstock.com

Waardeer dit recept (10 stemmen)

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!