okoko receptenreceptmeer groepenledenwitte kool met gehakt en aardappel

Witte kool met gehakt en aardappel

Witte kool met gehakt en aardappel
  • 2
    personen
  • 0
    min voorbereiden
  • 15
    min bereiden
  • 0
    min wachten
  • waardering6.8
    obv 9 waarderingen
  • Hoofdgerecht
  • Vlees
  • Hollands

Ingrediënten

  • 200 g rundergehakt
  • ½ ui, gesnipperd
  • 300 g witte kool, in reepjes
  • 300 g vastkokende aardappelen, in blokjes
  • 100 ml bouillon

Bereiden

Maak het gehakt pittig aan en doe het gehakt in een schaal. Zet deze afgedekt ca. 2 minuten in de magnetron op 750 watt. Voeg de ui, kool en aardappelen toe met de bouillon en schep goed om. Zet de schaal afgedekt ca. 5 minuten terug in de magnetron tot de aardappelen gaar zijn en de kool bijtgaar is. Giet overtollig kookvocht af.

Het ledenrecept 'Witte kool met gehakt en aardappel' wordt je aangeboden door Ingeborg de Vries - de Pater.

reacties op dit recept

  • Nog geen reacties...

reactie toevoegen

plaats in kookboek
zet op weekmenu
plaats op shopping list
print dit recept
email naar vriend(in)
waardeer dit recept
(advertentie)
mijn okoko recepten
(advertentie)
(advertentie)

Winterse smoothies

Met de koude en donkere wintermaanden in aantocht kunnen we allemaal wel wat extra weerstand gebruiken. Deze smoothies zijn niet alleen heel erg lekker, ze zitten ook boordevol vitamines en antioxidanten. Hierdoor krijgt je immuunsysteem de extra boost die het nodig heeft. Je hebt alleen een blender nodig om ze te maken.

nieuwe kookboeken

  • Kookboek Mug cakes

    Mug cakes

    Een eenpersoonscakeje direct gebakken in een beker in de magnetron, dat gaat vliegensvlug! Binnen twee minuten staat er een heerlijke... bekijk 'Mug cakes'

  • Kookboek Jamie's comfort food

    Jamie's comfort food

    'Jamie's comfort food' is met meer dan 100 recepten het kookboek voor elk moment in je leven dat je iets te vieren hebt... bekijk 'Jamie's comfort food'

  • Kookboek Rauw

    Rauw

    In 'Rauw' staan 115 frisse recepten, van rauw tot heel kort gekookt, zodat al het goede uit de producten behouden blijft... bekijk 'Rauw'

bekijk alle kookboeken