okoko receptenreceptmeer groepenledenwitte kool met gehakt en aardappel

Witte kool met gehakt en aardappel

Witte kool met gehakt en aardappel
  • 2
    personen
  • 0
    min voorbereiden
  • 15
    min bereiden
  • 0
    min wachten
  • waardering6.8
    obv 9 waarderingen
  • Hoofdgerecht
  • Vlees
  • Hollands

Ingrediënten

  • 200 g rundergehakt
  • ½ ui, gesnipperd
  • 300 g witte kool, in reepjes
  • 300 g vastkokende aardappelen, in blokjes
  • 100 ml bouillon

Bereiden

Maak het gehakt pittig aan en doe het gehakt in een schaal. Zet deze afgedekt ca. 2 minuten in de magnetron op 750 watt. Voeg de ui, kool en aardappelen toe met de bouillon en schep goed om. Zet de schaal afgedekt ca. 5 minuten terug in de magnetron tot de aardappelen gaar zijn en de kool bijtgaar is. Giet overtollig kookvocht af.

Gall & Gall wijnadvies bij je kerstdiner

Klik hier en ontvang persoonlijk wijnadvies bij elk gerecht

Het ledenrecept 'Witte kool met gehakt en aardappel' wordt je aangeboden door Ingeborg de Vries - de Pater.

reacties op dit recept

  • Nog geen reacties...

reactie toevoegen

plaats in kookboek
zet op weekmenu
plaats op shopping list
print dit recept
email naar vriend(in)
waardeer dit recept
(advertentie)
mijn okoko recepten
(advertentie)
(advertorial)
MAGGI Bouillonspecialiteiten

De nieuwe MAGGI Bouillonspecialiteiten staan aan de basis van vele soorten gerechten. Zo maak je met de Paddenstoelenbouillon bijvoorbeeld een heerlijke risotto.

Op zoek naar inspiratie? Kijk op MAGGI.nl.

nieuwe kookboeken

bekijk alle kookboeken