Meloensalade met garnalen en kerstomaatjes

  • 4 personen
  • 10 min
  • waardering 7,3
  • Voorgerecht
  • Mediterraan
  • Vis

Ingrediënten

  • 1 plak Arla Apetina (150 g), in dunne plakjes
  • 2 kleine meloenen (Cantaloupe, Galia of Charentais)
  • garnalen
  • kerstomaatjes
  • basilicum
  • versgeperst limoensap

Bereiden

Snijd de meloenen doormidden, schep de pitjes eruit en snijd het vruchtvlees in grote blokjes.

Meng alle ingrediënten behalve het limoensap en verdeel het mengsel over de meloenhelften.

Besprenkel de salade met het (eventueel met suiker gezoete) limoensap.

Variatietip

In plaats van garnalen kunt u ook stukjes gare kip gebruiken.

Bron

Het recept 'Meloensalade met garnalen en kerstomaatjes' wordt je aangeboden door Arla

Waardeer dit recept (6 stemmen)

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!