Bonbon van Ardennerham en salade

  • 4 personen
  • 10 min
  • waardering 7,3
  • Voorgerecht
  • Frans
  • Vlees

Ingrediënten

  • 8 grote plakken Ardennerham
  • 100 g gemengde sla
  • 50 g rucola
  • 5 sprietjes bieslook, gehakt
  • 50 g Boursin Knoflook & Fijne kruiden, verkruimeld
  • ½ meloen, in blokjes
  • 50 g cashewnoten, grof gehakt

Bereiden

Leg een stuk plasticfolie op het werkvlak, leg daarop naast elkaar de plakken ham.

Meng de gemengde sla met de rucola, het bieslook, de kaas, meloenblokjes en de cashewnoten. Breng de salade op smaak met wat olie, peper en zout.

Verdeel de salade over het midden van de ham en vouw de uiteinden naar elkaar toe en draai er een stevige bonbon van.

Extra benodigd

Plasticfolie

Bron

Het recept 'Bonbon van Ardennerham en salade' wordt je aangeboden door Boursin

Waardeer dit recept (6 stemmen)

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!