Broccoli met krieltjes en hamlappen in sjalottensaus

  • 4 personen
  • 25 min
  • waardering 6,5
  • Hoofdgerecht
  • Hollands
  • Vlees

Ingrediënten

  • 4 hamlappen
  • 4 eetlepels vloeibare margarine
  • 8 sjalotjes, gehalveerd
  • 4 eetlepels Boursin Cuisine Knoflook & Fijne kruiden
  • 400 g broccoli
  • 600 g krielaardappeltjes, voorgekookt
  • 100 ml melk

Bereiden

Bestrooi de hamlappen met peper en zout. Verwarm de margarine in een ruime koekenpan en bak hierin de hamlappen om en om goudbruin. Voeg de sjalotjes toe en bak nog even door. Voeg Boursin Cuisine Knoflook & Fijne kruiden toe en laat alles, met deksel op de pan, 10 minuten op een laag vuur stoven.

Breng water met zout aan de kook en kook de broccoli in 4 minuten beetgaar. Neem de hamlappen en de sjalotten uit de pan, en houd dit onder aluminiumfolie warm. Voeg de krielaardappeltjes met de melk in de overgebleven saus in de pan en warm goed door.

Extra benodigd

Aluminiumfolie

Bron

Het recept 'Broccoli met krieltjes en hamlappen in sjalottensaus' wordt je aangeboden door Boursin

Waardeer dit recept (13 stemmen)

Reacties op dit recept

  • ThereseEen heerlijke maatlijd.

    reageren