Filodeegbakje met kerstomaat en basilicum

  • 10 stuks
  • 20 min
  • waardering 7,3
  • Hapje
  • Frans
  • Vegetarisch

Ingrediënten

  • 2 eetlepels vers gehakt basilicum
  • 125 g Boursin Knoflook & Fijne kruiden
  • 20 filodeegvelletjes van ca. 8x8 cm
  • 2 eetlepels gesmolten boter
  • 5 kerstomaatjes, gehalveerd

Bereiden

Verwarm de oven voor op 175 °C.

Meng het basilicum door de Boursin.

Smeer een filodeegvelletje dun in met gesmolten boter, leg hierop een tweede velletje en smeer ook in.

Plaats de filodeegvelletjes in de vormpjes en vul deze met het Boursin-mengsel. Leg er een half kerstomaatje bovenop met de gesneden kant naar boven en breng op smaak met versgemalen zwarte peper.

Bak de bakjes in ca. 10 minuten af in de oven of tot het filodeeg bruin kleurt.

Extra benodigd

10 kleine bakjes (Ø 4 cm) of een siliconen muffinvorm

Bron

Het recept 'Filodeegbakje met kerstomaat en basilicum' wordt je aangeboden door Boursin

Waardeer dit recept (6 stemmen)

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!