Boerengroentesoep

  • 6 personen
  • 25 min
  • waardering 7,1
  • Voorgerecht
  • Hollands
  • Vlees

Ingrediënten

  • 1 pakje Honig Groentesoep
  • 200 g aardappelen, in blokjes
  • 100 g peultjes
  • 1 paprika, in blokjes
  • 100 g achterham, in reepjes
  • 50 g spek, in blokjes en gebakken
  • 2 eetlepels bladselderij, fijngehakt

Bereiden

Bereid de groentesoep volgens de bereidingswijze op de verpakking.

Voeg, zodra de soep kookt, de aardappel, peultjes en paprika toe en laat het geheel 10 minuten zachtjes koken.

Roer de achterham vlak voor het einde van de kooktijd door de soep en breng eventueel op smaak met zout en peper.

Garneer de soep met de spekblokjes en bladselderij.

Variatietip

Voeg 200 g gehaktballetjes, 100 g bloemkoolroosjes en 2 eetlepels bladselderij toe.

Bron

Het recept 'Boerengroentesoep' wordt je aangeboden door Honig

Waardeer dit recept (7 stemmen)

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!