Bospaddenstoelensoep met kalkoen

  • 6 personen
  • 20 min
  • waardering 7,6
  • Voorgerecht
  • Hollands
  • Gevogelte

Ingrediënten

  • 1 pakje Honig Bospaddenstoelensoep
  • 1 bakje kalkoenvlees, in blokjes of reepjes
  • 1 uitje, gesnipperd
  • 1 teentje knoflook, geperst
  • cognac

Bereiden

Bereid de bospaddenstoelensoep volgens de bereidingswijze op de verpakking.

Bak het kalkoenvlees met het uitje en de knoflook stevig aan. Laat deze een paar minuten met de soep meetrekken.

Roer voor het opdienen enkele druppels (klein scheutje) cognac door de soep.

Bron

Het recept 'Bospaddenstoelensoep met kalkoen' wordt je aangeboden door Honig

Waardeer dit recept (12 stemmen)

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!