Chinese tomaten-vissoep

  • 6 personen
  • 15 min
  • waardering 7
  • Voorgerecht
  • Oosters
  • Vis

Ingrediënten

  • 150 g kabeljauw, in blokjes
  • ketjap
  • gemberpoeder
  • 1 pakje Honig Chinese Tomatensoep
  • 250 g soepgroenten
  • 50 g mosselen

Bereiden

Marineer de blokjes vis in wat ketjap met gemberpoeder.

Bereid de Chinese tomatensoep volgens de bereidingswijze op de verpakking. Voeg zodra de soep kookt de soepgroenten toe. Breng de soep weer aan de kook en laat de soep met de deksel op de pan onder af en toe roeren 5 minuten zachtjes koken.

Leg de visblokjes in de soep, laat ze niet stuk koken. Laat eventueel de mosselen in de soep warm worden, maar laat de soep niet meer koken.

Variatietip

Voeg voor een volle maaltijdsoep voor 3-4 personen 250 g soepgroenten en 100 g garnalen extra toe.

Bron

Het recept 'Chinese tomaten-vissoep' wordt je aangeboden door Honig

Waardeer dit recept (3 stemmen)

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!