Gevulde uiensoep

  • 6 personen
  • 25 min
  • waardering 7
  • Voorgerecht
  • Frans
  • Vegetarisch

Ingrediënten

  • 1 pakje Honig Franse Uiensoep
  • 3 stengels bleekselderij, in ringen
  • 1 prei, in ringen
  • 3 sneetjes witbrood

Bereiden

Strooi de inhoud van het zakje in een pan met 1½ liter koud water.

Breng het geheel al roerend met een garde aan de kook en voeg de bleekselderij en prei toe. Doe het deksel op de pan (niet helemaal afsluiten) en laat de soep, onder af en toe roeren, 15 minuten zachtjes doorkoken.

Snijd de sneetjes brood in langwerpige driehoekjes en bak deze in een koekenpan om en om goudbruin.

Verdeel de gebakken stukjes brood over de soep.

Bron

Het recept 'Gevulde uiensoep' wordt je aangeboden door Honig

Waardeer dit recept (1 stem)

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!