Italiaanse minestronesoep

Italiaanse minestronesoep
  • 6
    personen
  • 0
    min voorbereiden
  • 20
    min bereiden
  • 0
    min wachten
  • waardering 7.5
    obv 16 waarderingen
  • Voorgerecht
  • Vlees
  • Italiaans

Ingrediënten

  • 1 pakje Honig Tomatensoep
  • 400 g Italiaanse roerbakgroenten
  • 75 g Honig Schelpjes
  • 100 g salami, in reepjes
  • 2 eetlepels basilicum, fijngehakt

Bereiden

Bereid de tomatensoep volgens de bereidingswijze op de verpakking.

Voeg, zodra de soep kookt, de roerbakgroenten en macaroni toe en laat de soep ca. 10 minuten zachtjes doorkoken.

Voeg de salami en het basilicum toe en laat het geheel nog 5 minuten zachtjes doorwarmen.

Lekker met ciabattabrood en Parmezaanse kaas.

Het recept 'Italiaanse minestronesoep' wordt je aangeboden door .

reacties op dit recept

  • kees Een heerlijke soep. zowel als voorgerecht maar meer nog als maaltijdsoep. Gemakkelijk klaar te maken op 1 pit. B.v. als je aan het kamperen bent. Allerlei soorten brood passen hierbij.
    reageren
  • jenny soep uit een pakje. Nergens voor nodig.....
    reageren

reactie toevoegen

plaats in kookboek
zet op weekmenu
plaats op shopping list
print dit recept
email naar vriend(in)
waardeer dit recept
(advertentie)
mijn okoko recepten
(advertentie)

nieuwe kookboeken

  • Kookboek Avocado

    Avocado

    In 'Avocado' vind je meer dan dertig prachtig vormgegeven recepten, van ontbijt, lunch en diner tot hartige en zoete snacks... bekijk 'Avocado'

  • Kookboek Ontbijt

    Ontbijt

    In 'Ontbijt' duikt culinair journalist Mara Grimm in de geschiedenis van de belangrijkste maaltijd van de dag. Daarnaast gaat ze op zoek... bekijk 'Ontbijt'

  • Kookboek Greek

    Greek

    Met 'Greek' heb je een masterclass Grieks koken in handen maar dan wel met de moderne twist van George Calombaris... bekijk 'Greek'

bekijk alle kookboeken