Wraps met gehakt en spinazie

  • 6 personen
  • 30 min
  • waardering 7,6
  • Hoofdgerecht
  • Hollands
  • Vlees

Ingrediënten

  • 1 eetlepel olie
  • 1 teentje knoflook, geperst
  • 1 kleine rode paprika, in kleine stukjes
  • 300 g gekruid (runder)gehakt
  • 1 pot roomspinazie
  • 1 pak Honig Wraps
  • 100 g belegen kaas, geraspt

Bereiden

Verhit de olie in de koekenpan en fruit hierin de knoflook en de paprika enkele minuten. Voeg het gehakt toe en bak dit rul. Voeg de spinazie toe en laat alles in ca. 15 minuten op een middelmatig vuur gaar worden. Roer het gerecht af en toe door.

Verwarm intussen de oven voor op 200 °C, gasstand 4 of heteluchtoven 180 ºC en vet een ovenschaal in.

Verdeel de vulling over de wraps en rol ze op. Leg de wraps naast elkaar in de schaal en strooi de kaas erover. Bak het gerecht in ca. 5 minuten goudbruin.

Bron

Het recept 'Wraps met gehakt en spinazie' wordt je aangeboden door Honig

Waardeer dit recept (17 stemmen)

Reacties op dit recept

  • DiniIs ook lekker met shoarma reepjes i.p.v. gehakt.

    reageren