Wraps met roerei en gerookte zalm

  • 4 personen
  • 20 min
  • waardering 6
  • Ontbijt
  • Hollands
  • Vis

Ingrediënten

  • 4 Honig Wraps
  • 4 eieren
  • 3 eetlepels slagroom
  • 3 eetlepels fijngehakt bieslook
  • 25 g boter
  • 4 plakjes gerookte zalm

Bereiden

Verwarm de oven voor op 175 °C.

Maak eerst het roerei. Klop de eieren met de room los, roer het bieslook erdoor en breng op smaak met peper en zout.

Verwarm de boter in een klein koekenpannetje met antiaanbaklaag. Laat de eieren op een laag vuur al roerend stollen.

Spreid de wraps uit en leg op elke wrap een plakje gerookte zalm.

Verdeel het roerei over de wraps en rol de wraps op. Leg ze naast elkaar in een ingevette ovenschaal.

Dek de schaal af met aluminiumfolie en laat de wraps in de oven in 10 minuten door en door warm worden.

Extra benodigd

Aluminiumfolie

Bron

Het recept 'Wraps met roerei en gerookte zalm' wordt je aangeboden door Honig

Waardeer dit recept (3 stemmen)

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!