Broodchips

  • 3 personen
  • 20 min
  • waardering 7,7
  • Hapje
  • Hollands
  • Vegetarisch

bevat per portie

  • 450 kcal
  • 7 g eiwit
  • 1 g vet
  • 40 g koolhydraten

Ingrediënten

  • 1 klein stokbrood (240 g)
  • 100 g gesmolten kruiden- of knoflookboter

Bereiden

Snijd het stokbrood (bij voorkeur één dag oud; vers stokbrood iets laten bevriezen) in ongeveer 2 mm dikke plakjes. Bestrijk de plakjes aan beide kanten dun met boter.

Leg ze op een bakplaat en bak ze in 10-15 minuten goudgeel in een op 200-220 °C voorverwarmde oven. Draai ze halverwege om.

Bron

Het recept 'Broodchips' wordt je aangeboden door Miele

Waardeer dit recept (7 stemmen)

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!