Kerriesoep met garnalen

  • 2 personen
  • 25 min
  • waardering 7,4
  • Voorgerecht
  • Hollands
  • Vis

bevat per portie

  • 231 kcal
  • 25 g eiwit
  • 14 g vet
  • 2 g koolhydraten

Ingrediënten

  • 1 eetlepel olie
  • 1 teentje knoflook, gesnipperd
  • 250 g garnalen
  • 2 eetlepels kerrie
  • ½ theelepel ketoembar
  • 4 eetlepels citroensap
  • 50 g ongezoete santen of 100 ml kokosmelk
  • 400 ml visfond
  • chilipoeder
  • desgewenst 1 theelepel gesnipperde Spaanse peper

Bereiden

Doe de olie, knoflook en garnalen in een schaal en verwarm afgedekt 8 minuten op 850 watt in de magnetron.

Voeg de kerrie, ketoembar, citroensap, santen of kokosmelk, fond, zout, peper, chilipoeder en desgewenst Spaanse peper toe.

Verwarm het geheel afgedekt 5 minuten op 850 watt en vervolgens 10 minuten op 450 watt.

Bron

Het recept 'Kerriesoep met garnalen' wordt je aangeboden door Miele

Waardeer dit recept (7 stemmen)

Reacties op dit recept

  • MatthiasWat als je geen magnetron hebt?

    reageren

  • ElsWil ik ook graag werten, heb er ook geen...

    reageren