Biefstuk met sjalotjes en tomatensaus

  • 2 personen
  • 20 min
  • waardering 7,3
  • Hoofdgerecht
  • Hollands
  • Vlees

Ingrediënten

  • 40 g boter
  • 6 sjalotjes, in vieren
  • 1 eetlepel bruine basterdsuiker
  • ½ theelepel Silvo Tijm
  • 100 ml tomatensap
  • 2 biefstukjes à 100 g
  • Silvo Zwarte peper

Bereiden

Smelt de helft van de boter in een steelpan en fruit de sjalotjes zachtjes glazig. Strooi de suiker erover en voeg de tijm en het tomatensap toe. Kook het geheel op matig hoog vuur in ca. 5 minuten in tot een dikke saus.

Verhit in een koekenpan de rest van de boter en bak de biefstukjes op hoog vuur in ca. 4 minuten bruin en van binnen rosé. Bestrooi ze met zout en zwarte peper uit de molen.

Leg de biefstukjes op twee borden en schep de sjalotjes met tomatensaus erop.

Bron

Het recept 'Biefstuk met sjalotjes en tomatensaus' wordt je aangeboden door Silvo

Waardeer dit recept (6 stemmen)

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!