Varkenshaas met tortellini

  • 4 personen
  • 25 min
  • waardering 6,6
  • Hoofdgerecht
  • Hollands
  • Vlees

Ingrediënten

  • 500 g varkenshaas, in dikke plakken
  • 2 eetlepels zonnebloemolie
  • 2 eetlepels margarine
  • 200 g tortellini
  • 400 g Italiaanse groentenmix
  • 1 kuipje Boursin Cuisine Knoflook & Fijne kruiden

Bereiden

Bestrooi de varkenshaas met peper en zout. Verwarm de olie in een koekenpan en doe de margarine erbij. Bak de varkenshaas op hoog vuur goudbruin.

Kook de tortellini in een ruime hoeveelheid water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet de pasta af.

Bak in een andere pan de groenten knapperig en roer de tortellini erdoor. Neem het vlees uit de pan, giet het vet af en verwarm hierin Boursin Cuisine voor de saus.

Schep de tortellini op de borden, schep daarover de saus en leg daarop de plakjes varkenshaas.

Bron

Het recept 'Varkenshaas met tortellini' wordt je aangeboden door Boursin

Waardeer dit recept (8 stemmen)

Varkenshaas recept tips

Reacties op dit recept

  • JuliskaErg lekker, zo klaar maar Tortelline vervangen voor Tagliatelle. Wel behoorlijk machtig!

    reageren