Ciabatta met gorgonzola en rode ui

1 persoon
bereiden

waardering 7obv 6 waarderingen

Bevat per portie

438 kcal
24 g eiwit
25 g vet
30 g koolhydraten

Ingrediënten

  • 1 kleine rode ui, in dunne partjes
  • 1 ciabatta broodje
  • ½ eetlepel olijfolie
  • 30 g rucola
  • 75 g gorgonzola, in plakjes
  • 1 theelepel balsamicoazijn

Bereiden

Verwarm een grillpan voor tot gloeiend heet. Rooster de partjes ui in de grillpan in ca. 3-5 minuten bruin en gaar, keer ze regelmatig.

Snijd de ciabatta overlangs open en besprenkel de snijvlakken met olijfolie. Leg de onderkant op een bord en verdeel de rucola erover. Leg de plakjes gorgonzola op de rucola.

Schep de rode ui om met de balsamicoazijn en zout en peper naar smaak en verdeel de partjes over de gorgonzola. Leg de bovenkant van de ciabatta erop.

Extra benodigd

Grillpan

Het recept 'Ciabatta met gorgonzola en rode ui' wordt je aangeboden door

Ciabatta tips