Ciabatta met garnalen in basilicumsaus

4 personen
bereiden

waardering 7,5obv 6 waarderingen

Ingrediënten

  • 2 eetlepels yoghurt
  • 1 eetlepel halvanaise
  • 2 eetlepels basilicum, fijngesneden
  • 250 g roze garnalen
  • 1 groot ciabatta brood, gehalveerd (of 4 ciabatta broodjes)
  • 100 g gemengde sla

Bereiden

Meng de yoghurt, halvanaise en basilicum door elkaar en breng het geheel op smaak met peper en zout. Schep de garnalen door de basilicumsaus.

Snijd de ciabatta overlangs doormidden en beleg de onderste helft met de sla. Verdeel het garnalenmengsel erover en leg de bovenste helft erop.

Verdeel de ciabatta in 4 stukken of snijd 8 driehoekjes van het brood.

Het recept 'Ciabatta met garnalen in basilicumsaus' is afkomstig uit het kookboek Toast & sandwiches (fun food serie) van .

© Caplan Books.

Ciabatta tips