Croissant met Kernhem

1 persoon
bereiden

waardering 7,6obv 10 waarderingen

Bevat per portie

586 kcal
15 g eiwit
45 g vet
21 g koolhydraten

Ingrediënten

  • 1 theelepel Dijon mosterd
  • ½ eetlepel bieslook, fijngehakt
  • 1 volle eetlepel mayonaise
  • 1 croissantje
  • ¼ bakje tuinkers
  • 50 g Kernhem of Port Salut kaas, zonder korstjes, in plakjes
  • ½ nectarine, in schijfjes

Bereiden

Roer de mosterd en bieslook door de mayonaise. Snijd het croissantje open en bestrijk de helften met de mayonaise.

Verdeel driekwart van de tuinkers over de onderkant en leg de plakjes kaas erop.

Verdeel de rest van de tuinkers en de schijfjes nectarine erover en leg de bovenkant van het croissantje er weer op.

Het recept 'Croissant met Kernhem' wordt je aangeboden door

Croissant tips