Wentelteefjes met mapleroom

2 personen
bereiden

waardering 7,7obv 13 waarderingen

Bevat per portie

415 kcal
8 g eiwit
23 g vet
42 g koolhydraten

Ingrediënten

  • 2 dubbeldikke witte boterhammen
  • 1 ei
  • 3 eetlepels melk
  • 1 eetlepel suiker
  • 4 eetlepels maplesiroop
  • 50 ml slagroom
  • 25 g boter

Bereiden

Verwijder de korsten van de boterhammen en snijd de boterhammen diagonaal in vieren.

Klop het ei los met de melk en de suiker. Meng de maplesiroop met de slagroom en klop de slagroom stijf. Smelt de boter in een koekenpan.

Laat de broodpunten even in het eimengsel weken en bak ze vervolgens direct in de hete boter aan alle kanten goudbruin.

Leg de French toast op twee bordjes. Serveer ze direct en geef de mapleroom erbij.

Het recept 'Wentelteefjes met mapleroom' wordt je aangeboden door . Beeld: Lisovskaya Natalia | Shutterstock.com

Wentelteefjes tips

Reacties op dit recept

  • Kattebelletje Maplesiroop staat beter bekend onder de naam ahornsiroop ('maple syrup').