Wentelteefjes met mapleroom
2 personen
bereiden
bereiden
Bevat per portie
415 kcal
8 g eiwit
23 g vet
42 g koolhydraten
Ingrediënten
- 2 dubbeldikke witte boterhammen
- 1 ei
- 3 eetlepels melk
- 1 eetlepel suiker
- 4 eetlepels maplesiroop
- 50 ml slagroom
- 25 g boter
Bereiden
Verwijder de korsten van de boterhammen en snijd de boterhammen diagonaal in vieren.
Klop het ei los met de melk en de suiker. Meng de maplesiroop met de slagroom en klop de slagroom stijf. Smelt de boter in een koekenpan.
Laat de broodpunten even in het eimengsel weken en bak ze vervolgens direct in de hete boter aan alle kanten goudbruin.
Leg de French toast op twee bordjes. Serveer ze direct en geef de mapleroom erbij.
Het recept 'Wentelteefjes met mapleroom' wordt je aangeboden door okoko recepten. Beeld: Lisovskaya Natalia | Shutterstock.com
Wentelteefjes tips
Reacties op dit recept
- Kattebelletje Maplesiroop staat beter bekend onder de naam ahornsiroop ('maple syrup').