Wentelteefjes met mapleroom

  • 2 personen
  • 15 min
  • waardering 7,7
  • Nagerecht
  • Amerikaans
  • Vegetarisch

bevat per portie

  • 415 kcal
  • 8 g eiwit
  • 23 g vet
  • 42 g koolhydraten

Ingrediënten

  • 2 dubbeldikke witte boterhammen
  • 1 ei
  • 3 eetlepels melk
  • 1 eetlepel suiker
  • 4 eetlepels maplesiroop
  • 50 ml slagroom
  • 25 g boter

Bereiden

Verwijder de korsten van de boterhammen en snijd de boterhammen diagonaal in vieren.

Klop het ei los met de melk en de suiker. Meng de maplesiroop met de slagroom en klop de slagroom stijf. Smelt de boter in een koekenpan.

Laat de broodpunten even in het eimengsel weken en bak ze vervolgens direct in de hete boter aan alle kanten goudbruin.

Leg de French toast op twee bordjes. Serveer ze direct en geef de mapleroom erbij.

Bron

Het recept 'Wentelteefjes met mapleroom' wordt je aangeboden door okoko recepten. Beeld: Lisovskaya Natalia | Shutterstock.com

Waardeer dit recept (13 stemmen)

Wentelteefjes recept tips

Reacties op dit recept

  • KattebelletjeMaplesiroop staat beter bekend onder de naam ahornsiroop ('maple syrup').

    reageren