Andijvie met kerrie en tomaat

2 personen
bereiden

waardering 7,7obv 14 waarderingen

Bevat per portie

55 kcal
3 g eiwit
2 g vet
6 g koolhydraten

Ingrediënten

  • ½ eetlepel boter
  • ½ ui, gesnipperd
  • 1½ theelepel kerriepoeder
  • 400 g andijvie, in repen
  • 2 tomaten, in stukjes

Bereiden

Verhit de boter en fruit de ui en het kerriepoeder ca. 3 minuten. Schep de andijvie erdoor. Doe de deksel op de pan en stoof de andijvie 5 minuten, schep ze af en toe om. Voeg de tomaatstukjes toe en stoof het gerecht nog ca. 5 minuten. Breng op smaak met zout.

Het recept 'Andijvie met kerrie en tomaat' wordt je aangeboden door . Beeld: Ruud Morijn Photographer | Shutterstock.com

Andijvie tips

Reacties op dit recept

  • Isa Heerlijk, heel verrassend!
  • Rina Was heel lekker.
  • Geertje Geweldig lekker recept.
  • Joop Lekker makkelijk en goed scoren.
  • Caatje Ik vond het vies, heb uiteindelijk maar een blik groente open getrokken.