Andijvie met kerrie en tomaat

  • 2 personen
  • 20 min
  • waardering 7,7
  • Bijgerecht
  • Hollands
  • Vegetarisch

bevat per portie

  • 55 kcal
  • 3 g eiwit
  • 2 g vet
  • 6 g koolhydraten

Ingrediënten

  • ½ eetlepel boter
  • ½ ui, gesnipperd
  • 1½ theelepel kerriepoeder
  • 400 g andijvie, in repen
  • 2 tomaten, in stukjes

Bereiden

Verhit de boter en fruit de ui en het kerriepoeder ca. 3 minuten. Schep de andijvie erdoor. Doe de deksel op de pan en stoof de andijvie 5 minuten, schep ze af en toe om. Voeg de tomaatstukjes toe en stoof het gerecht nog ca. 5 minuten. Breng op smaak met zout.

Bron

Het recept 'Andijvie met kerrie en tomaat' wordt je aangeboden door okoko recepten. Beeld: Ruud Morijn Photographer | Shutterstock.com

Waardeer dit recept (14 stemmen)

Andijvie recept tips

Reacties op dit recept

  • IsaHeerlijk, heel verrassend!

    reageren

  • RinaWas heel lekker.

    reageren

  • GeertjeGeweldig lekker recept.

    reageren

  • JoopLekker makkelijk en goed scoren.

    reageren

  • CaatjeIk vond het vies, heb uiteindelijk maar een blik groente open getrokken.

    reageren