Kapucijnerschotel op z'n Italiaans
            2 personen
bereiden
                
          
          
        bereiden
Bevat per portie
            710 kcal
            31 g eiwit
            45 g vet
            47 g koolhydraten
          
Ingrediënten
- 1 eetlepel olie
 - 1 dunne prei, in dunne ringen
 - 1 ui, gesnipperd
 - 150 g salami, in blokjes
 - 1½ theelepel Italiaanse keukenkruiden
 - 1 pot kapucijners (nettogewicht ca. 720 g)
 - 1 appel, in stukjes
 - 8 Amsterdamse uien, gehalveerd
 
Bereiden
Verhit de olie in een braadpan. Bak de prei en de helft van de ui ca. 3 minuten. Voeg de salami en de kruiden toe en bak nog ca. 3 minuten. Schep het mengsel af en toe om.
Voeg de kapucijners, de appel en de Amsterdamse uien toe en verhit het gerecht nog ca. 5 minuten. Strooi de overige rauwe ui erover. Lekker met rodekoolsalade.
Het recept 'Kapucijnerschotel op z'n Italiaans' wordt je aangeboden door okoko recepten. Beeld: matin | Shutterstock.com
Kapucijners tips
Reacties op dit recept
- 
              enzo 
              italiaanse keukenkruiden??
appel: maakt kennelijk ook niet uit welk ras - Kees Heerlijk, snel te maken en topsmaak