Zuurkool met Riesling
            2 personen
bereiden
                
          
          
        bereiden
Bevat per portie
            95 kcal
            2 g eiwit
            8 g vet
            3 g koolhydraten
          
Ingrediënten
- 20 g boter
- 1 ui, in 8 partjes
- 250 g zuurkool, uitgelekt
- 2 laurierblaadjes
- 6 pimentbolletjes
- 1 theelepel rozemarijnnaaldjes
- 100 ml droge witte Rieslingwijn
Bereiden
Smelt de boter in een pan en bak de ui al omscheppend goudgeel.
Schep de zuurkool, de kruiden en de wijn erdoor. Smoor de zuurkool met de deksel schuin op de pan in ca. 25 minuten zacht je gaar.
Verwijder voor het serveren de laurier en de pimentbolletjes.
Het recept 'Zuurkool met Riesling' wordt je aangeboden door okoko recepten. Beeld: iuliia_n | Shutterstock.com