Sticky chili chicken wings

12 stuks
bereiden

waardering 7,7obv 3 waarderingen

Ingrediënten

  • 12 kippenvleugels
  • 4 eetlepels kokosolie
  • yucateco black label hot sauce (alternatief: tabasco chipotle)
  • mole poblano saus

Bereiden

Fruit 12 kippenvleugels (in drie porties) gaar en krokant in de kokosolie.

Verwijder overtollige kokosolie en vleugeltipjes, blus met druppels yucateco black label hot sauce.

Voeg enkele eetlepels mole poblano saus toe, zoveel als nodig om de vleugels helemaal te coaten.

Kookboek

Het recept 'Sticky chili chicken wings' is afkomstig uit het kookboek...

Kip op het menu

Luc Hoornaert neemt je mee op een reis rond de wereld in 60 kipgerechten: hoe maken topchefs kip klaar, wat zijn de klassieke kipgerechten en welke

... lees verder

© Uitgeverij Lannoo

Kippenvleugels tips