Verkoelende limoen en komkommerjuice

2 glazen
bereiden

waardering 7,5obv 2 waarderingen

Ingrediënten

  • 1 komkommer
  • 3 appels
  • 1 limoen
  • flinke hand munt
  • ca. 3 cm gemberwortel

Bereiden

Juice alle ingrediënten in een sapcentrifuge en serveer in een mooi glas met een rietje. Wil je een iets minder sterke smaak? Vul de juice dan met een beetje koud water aan.

Heeft de juicer geen geheimen voor jou en wil je een avontuurlijker versie? Vervang dan 1 appel voor een kleine venkel en 1 appel voor een peer.

Extra benodigd

Sapcentrifuge

Kookboek

Het recept 'Verkoelende limoen en komkommerjuice' is afkomstig uit het kookboek...

Vegadutchie

'Vegadutchie' bevat zowel spannende, nieuwe recepten als bijgewerkte toppers van het blog Vegadutchie.nl. Jolijn Pelgrum laat zien dat gezond eten niet alleen... lees verder

© Nieuw Amsterdam

Dranken tips