Kipkarbonade met champignons, snijbonen en tagliatelle

4 personen
bereiden

waardering 7,5obv 8 waarderingen

Ingrediënten

  • 2 eetlepels margarine
  • 4 kipkarbonades
  • 150 g kastanjechampignons, in plakjes
  • 100 ml room
  • 1 kuipje Boursin Cuisine Knoflook & Fijne kruiden
  • 400 g snijbonen
  • 200 g tagliatelle

Bereiden

Verhit de margarine in een koekenpan, bestrooi de kipkarbonades met peper en zout en bak ze rondom bruin in de margarine. Voeg de champignons toe en bak nog even door. Blus de pan af met water, voeg de room en Boursin Cuisine toe en laat het geheel op een laag vuur 45 minuten stoven. Draai de kipkarbonades af en toe om.

Kook intussen de tagliatelle beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Smoor de snijbonen in 10 minuten gaar.

Het recept 'Kipkarbonade met champignons, snijbonen en tagliatelle' wordt je aangeboden door