Kipkarbonade met champignons, snijbonen en tagliatelle

  • 4 personen
  • 50 min
  • waardering 7,5
  • Hoofdgerecht
  • Hollands
  • Gevogelte

Ingrediënten

  • 2 eetlepels margarine
  • 4 kipkarbonades
  • 150 g kastanjechampignons, in plakjes
  • 100 ml room
  • 1 kuipje Boursin Cuisine Knoflook & Fijne kruiden
  • 400 g snijbonen
  • 200 g tagliatelle

Bereiden

Verhit de margarine in een koekenpan, bestrooi de kipkarbonades met peper en zout en bak ze rondom bruin in de margarine. Voeg de champignons toe en bak nog even door. Blus de pan af met water, voeg de room en Boursin Cuisine toe en laat het geheel op een laag vuur 45 minuten stoven. Draai de kipkarbonades af en toe om.

Kook intussen de tagliatelle beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Smoor de snijbonen in 10 minuten gaar.

Bron

Het recept 'Kipkarbonade met champignons, snijbonen en tagliatelle' wordt je aangeboden door Boursin

Waardeer dit recept (8 stemmen)

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!