Vegetarische salade Niçoise met kaas
2 personen
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 200 g gekookte krieltjes
- 100 g gekookte sperzieboontjes
- 1 grote tomaat, in stukjes
- 1 bosuitje, in ringen
- 2 eetlepels zilveruitjes
- 6 zwarte olijven, in plakjes
- 4 plakken Leerdammer met Tomaat - Basilicum smaak, in reepjes
- 2 eetlepels olijfolie
- citroensap of azijn naar smaak
- 1 theelepel Provençaalse kruiden
Bereiden
Doe de krieltjes samen met de sperzieboontjes, de tomaat, de bosui, de zilveruitjes en de olijven in een kom. Leg de kaas er boven op.
Maak een dressing van de olie met wat citroensap of azijn, versgemalen peper en schenk deze over de salade. Garneer de salade met de Provençaalse kruiden.
Het recept 'Vegetarische salade Niçoise met kaas' wordt je aangeboden door Leerdammer