Macaroni met roomkaas en champignons

2 personen
bereiden

waardering 7,8obv 20 waarderingen

Bevat per portie

664 kcal
20 g eiwit
30 g vet
85 g koolhydraten

Ingrediënten

  • 200 g macaroni
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 2 preien, in ringen
  • 6 champignons, in vieren
  • 4 tomaten, grof gehakt
  • 100 g roomkaas met knoflook en kruiden (bijvoorbeeld Boursin of Paturain)

Bereiden

Kook de macaroni gaar in 8-10 minuten in een grote pan met gezouten water, of volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Verhit ondertussen de olie in een wok of een diepe koekenpan. Bak de prei en champignons 4-6 minuten, of tot de prei zacht is. Voeg de tomaten toe en breng op smaak met zout en peper. Meng goed en bak nog een 1 minuut.

Giet de macaroni af en roer deze door het preimengsel. Verkruimel de kaas erboven. Serveer het gerecht als de kaas begint te smelten.

Kookboek

Het recept 'Macaroni met roomkaas en champignons' is afkomstig uit het kookboek...

Pasta & noodles

'Pasta & noodles' biedt inspiratie voor een snelle maaltijd na je werk én uitgebreide diners voor je vrienden. Geniet van een bonte verzameling heerlijke recepten

... lees verder

© Uitgeverij Terra. Beeld: Anna Kurzaeva | Shutterstock.com

Macaroni tips

Reacties op dit recept

  • Julia Echt heel lekker.