Oosterse tomatensalade
4 personen
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 6 tomaten, in plakjes of partjes
- limoensap of citroensap
- 2-3 eetlepels roerbakolie
- 2 eetlepels fijngeknipte bieslook
- 2 eetlepels seroendeng
Bereiden
Leg de tomatenplakjes in een schaal. Sprenkel er limoensap of citroensap naar smaak over en de roerbakolie. Strooi er dan het bieslook en de seroendeng over. Lekker bij oosterse roerbakgerechten.
Het recept 'Oosterse tomatensalade' wordt je aangeboden door okoko recepten. Beeld: Barbara Dudzinska | Shutterstock.com
Tomatensalade tips
Reacties op dit recept
- julie Seroendeng wat is dat? Ik heb daar nog nooit van gehoord.
- redactie okoko recepten Seroendeng is een mengsel van geschaafde kokos, pinda's, gebakken uien en specerijen (onder meer koriander, trassi en komijn). Het is in vrijwel elke grote supermarkt te koop.
- Arnold Waarom roerbakolie? Je gaat toch niet roerbakken?