Oosterse tomatensalade

  • 4 personen
  • 5 min
  • waardering 7,2
  • Bijgerecht
  • Oosters
  • Vegetarisch

Ingrediënten

  • 6 tomaten, in plakjes of partjes
  • limoensap of citroensap
  • 2-3 eetlepels roerbakolie
  • 2 eetlepels fijngeknipte bieslook
  • 2 eetlepels seroendeng

Bereiden

Leg de tomatenplakjes in een schaal. Sprenkel er limoensap of citroensap naar smaak over en de roerbakolie. Strooi er dan het bieslook en de seroendeng over. Lekker bij oosterse roerbakgerechten.

Bron

Het recept 'Oosterse tomatensalade' wordt je aangeboden door okoko recepten. Beeld: Barbara Dudzinska | Shutterstock.com

Waardeer dit recept (10 stemmen)

Tomatensalade recept tips

Reacties op dit recept

  • julieSeroendeng wat is dat? Ik heb daar nog nooit van gehoord.

    reageren

  • redactie okoko receptenSeroendeng is een mengsel van geschaafde kokos, pinda's, gebakken uien en specerijen (onder meer koriander, trassi en komijn). Het is in vrijwel elke grote supermarkt te koop.

    reageren

  • ArnoldWaarom roerbakolie? Je gaat toch niet roerbakken?

    reageren