Kabeljauw met pesto en mozzarella

4 personen
bereiden

waardering 7,7obv 9 waarderingen

Bevat per portie

130 kcal
13 g eiwit
8 g vet
1 g koolhydraten

Ingrediënten

  • 4 bosuitjes, in ringetjes
  • 4 theelepels rode pesto of Mexicaanse kruiden
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 200 g kabeljauwfilet, in kleine stukjes
  • 4 plakjes mozzarella

Bereiden

Verwarm de grill voor op de hoogste stand.

Schep de uitjes, de pesto of Mexicaanse kruiden en de olie door de kabeljauw. Verdeel de kabeljauw over vier kleine ovenvaste bordjes.

Schuif deze ca. 10 cm onder de hete grill en laat de kabeljauw in ca. 5 minuten gaar worden. Leg de plakjes mozzarella erop en laat deze in nog ca. 3 minuten onder de grill smelten.

Het recept 'Kabeljauw met pesto en mozzarella' wordt je aangeboden door . Beeld: Bartosz Luczak | Shutterstock.com

Kabeljauw tips

Reacties op dit recept

  • Nelly Ook lekker met garnalen!
  • Karin Of met rivierkreeftjes! Als hoofdgerecht geserveerd, jammie!