Sperziebonen à la crème

  • 2 personen
  • 20 min
  • waardering 7,8
  • Bijgerecht
  • Hollands
  • Vegetarisch

bevat per portie

  • 100 kcal
  • 4 g eiwit
  • 5 g vet
  • 9 g koolhydraten

Ingrediënten

  • 400 g panklare sperziebonen
  • ½ theelepel bonenkruid
  • 2 eetlepels crème fraîche
  • nootmuskaat

Bereiden

Kook de sperziebonen in weinig water met zout en bonenkruid in 15 minuten gaar. Giet ze af.

Schep de crème fraîche erdoor. Breng de boontjes op smaak met zout en nootmuskaat.

Bron

Het recept 'Sperziebonen à la crème' wordt je aangeboden door okoko recepten. Beeld: Anna Pustynnikova | Shutterstock.com

Waardeer dit recept (10 stemmen)

Sperziebonen recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!