Oosterse worteltjes

  • 2 personen
  • 20 min
  • waardering 7,4
  • Bijgerecht
  • Oosters
  • Vegetarisch

Ingrediënten

  • 400 g worteltjes
  • ½ eetlepel sojasaus
  • ½ eetlepel gembernat
  • ½ eetlepel sesamolie
  • 3 sprietjes bieslook, fijngeknipt

Bereiden

Kook de worteltjes in 3 à 4 eetlepels water met zout, sojasaus en gembernat in ca. 15 minuten gaar. Giet ze af. Schud de sesamolie erdoor.

Doe de worteltjes in een schaal of verdeel ze over twee borden en strooi het bieslook erover.

Bron

Het recept 'Oosterse worteltjes' wordt je aangeboden door okoko recepten. Beeld: Lidante | Shutterstock.com

Waardeer dit recept (7 stemmen)

Wortel recept tips

Reacties op dit recept

  • EstherZo simpel en zo lekker. ik gebruik gedroogde bieslook en gembersiroop.

    reageren