Kippenbouten met dragon

  • 4 personen
  • 50 min
  • waardering 7,6
  • Hoofdgerecht
  • Frans
  • Gevogelte

bevat per portie

  • 350 kcal
  • 29 g eiwit
  • 29 g vet
  • 1 g koolhydraten

Ingrediënten

  • 4 kippenbouten
  • 2 theelepels Dijon mosterd
  • 50 g boter
  • 15 g dragon
  • sap van ½ citroen
  • 200 ml kippenbouillon

Bereiden

Wrijf de kippenbouten in met zout, peper en mosterd en bak ze in een braadpan in de hete boter rondom bruin.

Pluk de dragonblaadjes van de steeltjes en voeg ze met het citroensap en de bouillon aan de kippenbouten toe.

Smoor de kippenbouten met het deksel schuin op de pan in ca. 40-50 minuten heel zachtjes gaar. Lekker met rijst en sperziebonen of een frisse groene salade.

Bron

Het recept 'Kippenbouten met dragon' wordt je aangeboden door okoko recepten. Beeld: Aneta_Gu | Shutterstock.com

Waardeer dit recept (8 stemmen)

Kippenbouten recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!