Warme aardappelsalade met bieslook en kappertjes

  • 2 personen
  • 20 min
  • waardering 7,7
  • Bijgerecht
  • Hollands
  • Vegetarisch

bevat per portie

  • 315 kcal
  • 4 g eiwit
  • 15 g vet
  • 41 g koolhydraten

Ingrediënten

  • 400 g krielaardappeltjes, geschrapt
  • 3 eetlepels olie
  • 1½ eetlepel azijn
  • 1 theelepel suiker
  • 1 klein teentje knoflook, geperst
  • 10 sprietjes bieslook, fijngeknipt
  • 2 bosuitjes, in dunne ringetjes
  • 1 eetlepel kappertjes

Bereiden

Kook de aardappeltjes in weinig water met zout in 15 minuten gaar.

Klop de olie en de azijn met de suiker, zout en peper tot een vinaigrette. Voeg de knoflook en het bieslook toe. Roer de bosui en de kappertjes erdoor.

Giet de aardappeltjes af en schep de vinaigrette erdoor.

Bron

Het recept 'Warme aardappelsalade met bieslook en kappertjes' wordt je aangeboden door okoko recepten. Beeld: AS Food studio | Shutterstock.com

Waardeer dit recept (12 stemmen)

Aardappelsalade recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!