Kruidenboter met peterselie

  • 200 g boter
  • 5 min
  • waardering 8,3
  • Sauzen / dips
  • Hollands
  • Vegetarisch

Ingrediënten

  • 200 g boter
  • ½ bosje platte peterselie, fijngeknipt
  • het sap of de schil van 1 citroen

Bereiden

Laat de boter bij kamertemperatuur zacht worden door hem met een lepel door te roeren. Voeg als de boter romig is de peterselie en een scheutje citroensap of wat geraspte citroenschil toe.

Maak een rol van de boter, wikkel hem in vetvrij papier en bewaar hem in de koelkast.

Kookboek

Het recept 'Kruidenboter met peterselie' is afkomstig uit het kookboek...

Het grote Larousse moestuin receptenboek

Valérie LHomme

Valérie LHomme heeft in 'Het grote Larousse moestuin receptenboek' 40 soorten groente geselecteerd. Laat je verleiden door de heerlijke gerechten met... lees verder

© Uitgeverij Lannoo

Waardeer dit recept (3 stemmen)

Kruidenboter recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!